•  
  • zaterdag
  • 2 november 2019
  • parkstad limburg stadion

Om de bezoekers en exposanten van Parkstad Zorgbeurs op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen met betrekking tot de beurs, zijn hieronder alle nieuwsberichten terug te vinden.

31 januari 2019

Parkstad Zorgbeurs 2019 op 2 november

De nieuwe editie van Parkstad Zorgbeurs in 2019 vindt traditiegetrouw plaats op de eerste zaterdag van november. Zaterdag 2 november is het Parkstad Limburg Stadion opnieuw het toneel voor alweer de 7e editie van Parkstad Zorgbeurs.

5 november 2018

Parkstad Zorgbeurs 2018 wederom een succes

Afgelopen zaterdag op 3 november heeft de zesde editie van Parkstad Zorgbeurs plaats gevonden. In navolging op de 5e en tevens jubileumeditie in 2017 is de editie van 2018 wederom een enorm succesvol geweest. Met een vergelijkbaar aantal bezoekers en tevreden exposanten wordt er teruggekeken op een geslaagde beursdag.

29 oktober 2018

Parkstad Zorgbeurs 2018 staat voor de deur!

De week van Parkstad Zorgbeurs 2018 is aangebroken. Aanstaande zaterdag, 3 november, kunt u zich in het Parkstad Limburg Stadion laten informeren over een breed aanbod in diensten en producten over het begrip ‘gezondheid’ in de breedste zin van het woord.

14 september 2018

Sevagram is in 2018 opnieuw als presenting partner aan Parkstad Zorgbeurs verbonden

Ook Sevagram heeft zich voor de editie van 2018 opnieuw als Presenting Partner aan Parkstad Zorgbeurs verbonden. Sevagram is een onderscheidende maatschappelijk betrokken zorgorganisatie, die merkbaar betere mensgerichte ouderenzorg biedt in de regio’s Parkstad en Heuvelland.

24 juli 2018

In 2018 is Ambulante Thuiszorg presenting partner van Parkstad Zorgbeurs

Tijdens de editie van Parkstad Zorgbeurs 2018 participeert Ambulante Thuiszorg als presenting partner. Onder het motto ‘Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens’ bieden zij zorg met passie en is werken en leren bij Ambulante Thuiszorg fijn.

13 juli 2018

Adelante – Haal het beste uit jezelf!

Adelante is een organisatie die al bijna 50 jaar ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1250 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen.
Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kinderzorg, sport en arbeidsrevalidatie. Adelante richt zicht niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

27 juni 2018

Coaching Connect nieuwe partner Parkstad Zorgbeurs 2018

Coaching Connect is een van de nieuwe partners van Parkstad Zorgbeurs. Zij maken gebruik van Virtual Reality Exposure Therapie (VRET), een technologie waarbij met een speciale bril (Oculus Rift) op je hoofd je jezelf in een andere situatie ziet.

13 juni 2018

MiCare Revalidatie opnieuw partner van Parkstad Zorgbeurs 2018

MiCare Revalidatie verbindt zich ook dit jaar opnieuw als partner aan de Parkstad Zorgbeurs. MiCare Revalidatie is het revalidatiecentrum van Heerlen dat de kwaliteit van leven en bewegen bij patiënten met chronische pijnklachten optimaal verbetert.

25 april 2018

Cicero Zorggroep Presenting Partner van Parkstad Zorgbeurs 2018

Cicero Zorggroep heeft zich voor de editie van 2018 opnieuw als Presenting Partner aan Parkstad Zorgbeurs verbonden. Op het gebied van zorgverlening voor ouderen is Cicero Zorggroep een toonaangevende en vernieuwende partij in de regio Zuid-Limburg.

11 april 2018

Meander hoofdpartner Parkstad Zorgbeurs 2018

Ook voor de zesde editie verbindt MeanderGroep Zuid-Limburg zich weer als hoofdpartner aan de Parkstad Zorgbeurs. MeanderGroep Zuid-Limburg is de meest complete zorgaanbieder in de regio Parkstad en realiseert zorg met net dat beetje extra aandacht.

Partners

Service partners: