•  
  • zaterdag
  • 3 november 2018
  • parkstad limburg stadion
11 april 2018

MeanderGroep Zuid-Limburg verbindt zich ook voor de 6e editie weer als hoofdpartner aan Parkstad Zorgbeurs. MeanderGroep Zuid-Limburg is de meest complete zorgaanbieder in de regio Parkstad en realiseert zorg met net dat beetje extra aandacht.

Voor de 6e editie van Parkstad Zorgbeurs zijn wij verheugd wederom MeanderGroep aan te kondigen als hoofdpartner! Meander is nog altijd de meest aantrekkelijke werkgever van Limburg.

Mensen met aandacht

Zorg met aandacht. Dat is wat de mensen van MeanderGroep Zuid-Limburg geven. Goede zorg leveren met net dat beetje extra aandacht. Niet omdat het moet, maar omdat het voor MeanderGroep heel gewoon is. Bij MeanderGroep Zuid-Limburg kunt u terecht voor vrijwel alle soorten zorg. MeanderGroep is een brede organisatie, actief in de zogeheten intramurale (verpleeg- en verzorgingshuizen) en extramurale (bij de klant thuis) zorg, paramedische en preventieve dienstverlening, met een totaalpakket van maatschappelijke dienstverlening en services.

Meest complete zorgaanbieder

MeanderGroep Zuid-Limburg is de meest complete zorgaanbieder in Parkstad en is ook actief in de Westelijke Mijnstreek. Meer dan 5.000 werknemers verlenen dagelijks de zorg die nodig is. Met zo’n groot aantal medewerkers is Meander een van de grootste werkgevers in de regio. Jaarlijks helpen werknemers meer dan 20.000 inwoners van Parkstad en de Westelijke Mijnstreek. MeanderGroep Zuid-Limburg is weliswaar een grote zorgaanbieder, maar heeft zijn dienstverlening kleinschalig georganiseerd, onder andere via buurtgerichte teams voor thuiszorg en kleinschalig wonen voor mensen met dementie.

Partners

Service partners: